Üzende

hozzászólás

Dátum: 2015.12.12 | Feladó: Pártos István

1951-1968-ig az én szüleim voltak a helyi tanítók.Édesanyám 1-5,Édesapám 5-8 osztályos gyerekeket tanított.Jómagam is idejártam,majd a 6-7-8.osztályt már-mindennapos bejárással-a kunhegyesi Kossuth utcai iskolában végeztem.Nagy meglepetéssel és örömmel láttam viszont gyerekkori önmagamat a csoportképen-szemből nézve-az első sorban bal oldalon,a legszélén.Felismerem még a képen Besze Palkót,Hanyecz Ferit,Tóth Pistát,Gál Jucit,Hadnagy Miklóst.A többiek nevére már nem emlékszem,de soknak ismerős az arca.Kicsit eltelt már az idő az ötvenes évek óta...Sok nehézséggel teli időszak volt-főleg a Szüleimnek-de nekem nagyon kedves emlék,csodálatos gyermekkorom volt,és én már csak a szépre emlékezek..!
Köszönettel:Pártos István

tetszik

Dátum: 2015.02.21 | Feladó: reka

Tetszik a honlap.
Udv:Reka

kápolna

Dátum: 2014.08.01 | Feladó: Bakó Hilda

A minap hazalátogatóban Kunhegyest Abádszalókkal összekötő úton autóztam. Örömmel fedeztem fel, hogy a Szent Móric kápolna út felőli oldalán állványzat látható. Már maga az állagmegóvás is örömmel tölti el az ember szívét, de ha ennél többet jelent az építési munkák ilyetén való konstatálása akkor az igazi boldogság. Úgy gondolom minden szépet szerető ember örömmel fogadtja, ha épített örökségünk egy ilyen gyöngyszeme megőrzésre kerül.

Kunszentmárton, 2014. augusztus 1.

Re:kápolna

Dátum: 2016.07.16 | Feladó: Zelei András

Nagyon szép a kápolna, igaz csak a beton útról láthattuk,mert a kápolna megközelíthetetlen autóval. Ha nem látogatható kinek újították fel ? Sehol egy eligazító tábla ( nem fért volna a 44 mil.-ba ?) a föld útra pár teherautó zuzott kő ? roppant sajnálom, hogy hiába autóztunk többen, cak a kápolna miatt!

Re:Re:kápolna

Dátum: 2017.03.08 | Feladó: Bakó Hilda

Kedves András!

El lehet jutni a kápolnáig. Igaz csak száraz időben, mert a tehenészettől vezető út földút. Vélhetően kiépítik az utat végig, mivel a parkolók elkészültek a kápolnánál. Ha jó az út érdemes elmenni, mert csodaszép a kilátás.

Új hozzászólás hozzáadása